Structureel een goede nieuwsbrief verzenden, maar geen tijd…

Vrijwel iedere ondernemer wil zijn haar klanten regelmatig op de hoogte houden van zijn haar producten en/of diensten.
Een nieuwsbrief is hierbij een uitstekend middel. Maar het kost wel tijd en energie om een goede nieuwsbrief structureel de deur uit te doen.
Bij zowat elke ondernemer speelt het duivels dilemma “geen tijd of geen prioriteit” op bij het verzenden van nieuwsbrieven.
Of er is in uw bedrijf niemand die de input en lay-out dusdanig goed kan verwoorden in woord en beeld, dat het steeds op uw bordje blijft liggen.

Als u daarvan af wilt moet u daar iemand voor aanstellen of inhuren, daar zijn vaak hoge kosten aan verbonden.
Gelukkig zijn er ook tekstschrijvers en communicatiebureaus die u voor een heel schappelijke prijs voorzien van een kwalitatief hoogstaande nieuwsbrief die gelezen wordt.
Bureau Braat is er zo een die veel ondernemers succesvol ontzorgt op het gebied van nieuwsbrieven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het schrijven van aansprekende teksten en goed ondersteunend beeldmateriaal.
Ook is Bureau Braat bekend met diverse mailsystemen, waaronder Novanews.

Er zijn diverse mogelijkheden qua verzorging en ontzorging van uw nieuwsbrief. In overleg met Bureau Braat bepaalt u zelf welke werkwijze voor u werkt en welke ondersteuningsbehoefte u wenst. En ook waar, wanneer en hoe (vaak). Optimale samenwerking, goed overleg en duidelijke, heldere afspraken maken dit alles tot een gegarandeerd succes.

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.bureaubraat.nl of bel 06-30780560.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.