Gratis nieuwsbrief software

De minst slechte manier om met gratis software nieuwsbrieven te versturen is nog altijd via uw eigen mail programma (denk aan Outlook). Aan deze manier van nieuwsbrieven versturen kleven echter vele nadelen, variërend van de technische problemen die het met zich mee kan brengen (bijv. de provider sluit u af wegens teveel mailverkeer), tot de administratieve rompslomp van aan- en afmeldingen, tot de beperkingen op gebied van lay-out en gebrekige wijze waarop deze lay-out uiteindelijk bij u ontvangers overkomt.

Wanneer u een beperkt budget heeft maar wel professioneel met nieuwsbrieven aan de slag wilt, kan het de moeite lonen eens rond te kijken naar de prijzen van de verschillende aanbieders van nieuwsbrief software. Soms wil het ook nog weleens helpen op de man af te vragen of er nog wat aan de prijs te doen is, bijv. een korting in ruil voor permanente sponsoring in de nieuwsbrieven zelf.

Onthoudt altijd: gratis is vaak niet gratis, er staat altijd wel iets tegenover… bijv. uw adressenbestand, de statistieken of interesses van uw ontvangers!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.